301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
26 Eylül 2022 - Pazartesi 15:03 Bu haber 234694 kez okundu
 
Isabelle' dedi sosyal medyayı salladı... Babasının orgu ile çektiği video Fevzi Kaan Türker'i fenomen yaptı
Yaşam Haberi


Koronavirüs pandemisinin yoğun yaşandığı dönemde müzisyen babasının orgu ile video çekerek sosyal medyada paylaşan 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker, bir anda fenomen oldu. Fevzi Kaan Türker, "Bir akşam canım sıkıldığı için org çalarken video atayım dedim ve sosyal medyaya video yükledim. Videoyu attığım günün gecesi akrabalarımız saat 02.00’de bizi aradılar ve 'tüm Türkiye Fevzi’yi konuşuyor' dediler. Dışarıda insanlardan olumlu tepkiler alıyorum. Videolarımı beğendiklerini söylüyorlar. Ben de videoları atmadan önce bayağı bir düşünüyorum" dedi.

Koronavirüs pandemisinin yoğun yaşandığı dönemlerde müzisyen olan babasının düğünlerde çalışamaması, Samsun'un Çarşamba ilçesinde yaşayan 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker'in hayatını deştirdi. Evde babasının orgu ile video çekip sosyal medyada paylaşan Fevzi, insanların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Zamanla ünlü isimlerin müziklerini orgu ile çalması Fevzi'nin popülerliğini arttırdı.

Kaynak: https://www.hurriyet.com.tr/gundem/isabelle-dedi-sosyal-medyayi-salladi-babasinin-orgu-ile-cektigi-video-fevzi-kaan-turkeri-fenomen-yapti-42143335

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Isabelle', dedi, sosyal, medyayı, salladı..., Babasının, orgu, ile, çektiği, video, Fevzi, Kaan, Türker'i, fenomen, yaptı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı