301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
27 Temmuz 2019 - Cumartesi 13:14 Bu haber 2917 kez okundu
 
Mucizevi Bant Artık Türkiye'de ..
Sağlık Haberi


Bu gün tanıtacağımız global firmamız Yine Amerika kökenli life wave firmasıdır.Life Wave firmasının Artık  Türkiye’de resmi lokasyonu açıldı. Türk kökenli Alman iş Adamı Neşet  Okay'başkanliginda kurulan Türkiye yapılanması lansman çalışmalarına başladı.

Dilerseniz lifewave firmasını kendi tanımlamaları ile tanıyalım.

 

 

LifeWave yamaları, sağlığı iyileştirme ve yaşlanmaya karşı dinamik etkiler sunmada yeni bir teknolojidir. Bunu vücudunuza karşı değil, vücudunuzla birlikte çalışarak başarıyoruz. Genç, canlı ve ağrısız olmak nasıldı hatırlıyor musunuz? Aslında şu anda ve hayatınızda boyunca böyle hissetmeniz gerekir. Bu LifeWave’dir.

 

 

 

LifeWave ürünleri genelde akupuntur üzerine kurulu iştah kontrolü,dengeli beslenme ve enerji ağırlıklıdır.Farklı bir ürün gamı olan lifewave’de ürünler genelde akupuntur yöntemi ile geliştirilen yamalardan oşumaktadır.

 

 

Akupunktur


Akupunktur günümüzde hala kullanılmaya devam eden en eski tıp yöntemlerinden biri olan eski bir Oryantal tıp biçimidir. Aslında akupunktur dünyada en yaygın kullanılan tedavi yöntemlerinden biridir. Pratisyenler iğne, basınç ve diğer teknikleri kullanarak vücudun iç düzenleyici sistemini uyarırlar ve böylece vücudun doğal iyileştirici tepkisini başlatırlar. Bu işlem ağrı ve rahatsızlığı giderir, gerilmeyle ilişkili rahatsızlıkları önler ve sağlığın tamamının iyi olmasını teşvik eder.

 

 

Tüm akupunktur biçimleri geleneksel Çin dahili tıbbının temel ilkesini paylaşır:tedavinin nihai hedefi vücudun tamamındaki doğal dengeyi ve enerji akışının ahengini (Qi) yeniden kazandırmaktır. Bu hedefe ulaşmak için akupunktur, organlar ve etkiledikleri bölgeler dahil olmak üzere vücudun enerjik ve metabolik işlevlerini düzenlemeye çalışır.

 

Geleneksel Çin Tıbbında (TCM), Mide, Dalak ve Böbrekler iştahla ilişkilendirilir. Bu organlardan biri veya birkaçı aşırı gerildiğinde ya da dengesizleştiğinde iştah aşırı veya zayıf hale gelebilir.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı