301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Mayıs 2020 - Çarşamba 16:57 Bu haber 253 kez okundu
 
Kılıçdaroğlu'ndan hükümete MTV çağrısı
Siyaset Haberi


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs sürecinde işleri olumsuz etkilenen esnaf temsilcileriyle video konferansla görüştü.

Toplantıya İzmir, Kırşehir, Rize, Uşak, Kırklareli, Kars, Muş, Diyarbakır, Kilis, Sivas ve Manisa Esnaf Odaları Başkanları ile Kasaplar Federasyonu ve Ayakkabıcılar Federasyonu Başkanları katıldı.

Süreçte yaşanan sıkıntıları dinleyen CHP Lideri, hükümete de bir çağrı yaptı.

2020 YILI MTV ALINMASIN

Kılıçdaroğlu, "Meclis açıldığıda bir kanun teklifi vereceğiz, bu yıl, 2020 yılı için Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) alınmasın."dedi.

DÜNYADA MECLİS'İ KAPALI OLAN SADECE TÜRKİYE

Meclis'le ilgili de değerlendirmede bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, "Koronavirüs sadece bizi değil, dünyayı etkiliyor. Dünyada Meclis'i kapalı olan sadece Türkiye. Fransa, İngiltere, Güney Kore, Japonya, Papua Yeni Gine, Fas, Tunus, Cezayir, Mısır... Hepsinde açık, bizde kapalı. Niye kapalı kardeşim? Vatandaşın derdi var, kanun çıkaralım, varsa böyle dertler süratli şekilde yapalım, hayata geçirelim. Bütün Parlamento'nun bu konuda ortak hareket etmesi lazım."ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı