301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Ağustos 2020 - Salı 21:47 Bu haber 328 kez okundu
 
Son dakika! Beyrut'ta şiddetli patlama!
Dünya Haberi


Lübnan Sağlık Bakanlığı patlamada ilk belirlemelere göre en az 50 kişinin hayatını kaybettiğini, 2750'den fazla kişinin de yaralandığını ifade etti.

 
Patlamanın neredeyse tüm şehirden duyulduğu ve patlama bölgesinden kilometrelerce uzaktaki binaların bile camlarının kırıldığı belirtildi. Lübnan Emniyet Müdürü tarafından yapılan açıklamada, patlamanın limanda bulunan patlayıcı özelliği bulunan ve yıllar önce el konulan maddeler nedeniyle gerçekleştiği ifade edildi.
 
Başkent Beyrut'taki hastanelerin birçoğunun tam kapasite çalıştığı ve halka kan bağışı çağrısı yapıldığı bildirildi.
 
LÜBNAN BAŞBAKANI'NDAN İLK AÇIKLAMA
 
Patlamanın ardından açıklamada bulunan Lübnan Başbakanı Hasan Diyab, "Büyük felaket Lübnan'ı vurdu. Sorumlular bugün yaşananlar için bedel ödeyecek. 2014'ten bu yana orada bulunan bu tehlikeli depoyla ilgili tüm gerçekleri açığa çıkaracağız. Bütün kardeş ülkeleri Lübnan'la birlikte olmaya ve yardım etmeye çağırıyorum." ifadelerini kullandı.
Kaynak: Editör:
 
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı