301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Ağustos 2021 - Perşembe 11:30 Bu haber 120423 kez okundu
 
Karşıyaka’nın En Güzel Denizi ..
Yaşam Haberi


İzmir cemiyet hayatının önemli isimlerinden Başarılı iş Kadını Deniz Çaylan Hobi olarak başladıgı iç giyim sektörūnde kısa sūrede marka oldu, 
9 eylul ingilizce iktisat mezunu olan ailesiyle yasayan ve bir kız kardesi olan Deniz Çaylan   ingilterede master yaptıktan sonra çeşitli  krumsal  firmalarda çalıştıktan sonra icgiyim dukkanı açan sosyetik gūzel hobi olsun diye başladım şimdi sipariş yetiştiremiyorum dedi.


Bostanlida 2006 yılından beri  bay bayan ve cocuk üzerine iç giyim çorap pijama korse tayt termal ürünler ve büyük beden  grubu satan Deniz hanım,
 Ten Kom Pierre cardin Altan Yeni Inci Berlei gibi markaları barındıran bu perakande dükkan sahibi ,hayvan dostu olup ayrıca meme kanseri olan bayanlara yönelik protez meme ve sütyen bulunmaktadır, diyen Deniz hanım iletişim bilgilerinide paylaştı.
0539 231 3774 
Youtube kanali denizdenbutik (denizden iç giyim)
Facebook denizdenbutik
Instagram denizdenbutik

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Karşıyaka’nın, En, Güzel, Denizi, ..,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı