301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Mayıs 2022 - Perşembe 00:00 Bu haber 234953 kez okundu
 
Osman Özköylü: Nuri Şahin Klopp'u arıyor, keşke ben de Guardiola'ya ulaşabilsem | "Bu ülkede Torrent tartışılıyor"
Spor Haberi


Bu sezon 20 puan farkla şampiyon olan Pendikspor'un hocası Osman Özköylü, TFF 1. Lig'deki hedeflerini anlatırken Barcelona döneminden bu yana Guardiola hayranı olduğunu belirtti. Özköylü Süper Lig gündemiyle ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı.

Pendikspor'la TFF 2. Lig'de şampiyonluk yaşayan tecrübeli teknik adam Osman Özköylü, Spor Arena'nın sorularını yanıtladı.

Kulübün tesislerinde gerçekleştirdiğimiz röportajda samimi açıklamalar yapan Özköylü, Barcelona döneminden bu yana Pep Guardiola'yı takip ettiğini belirtirken "Nuri Şahin Jurgen Klopp’un analistlerine gönderip takımda görünen eksiklikler veya artılar ile ilgili yardım alıyormuş. Keşke ben de Guardiola’ya ulaşabilsem" ifadelerini kullandı.

Osman Özköylü röportajının tamamı:

Pendikspor ilk kez 1. Ligde. Başarının mimarlarından birisi olarak duygu ve düşünceleriniz nedir?

Kurulduktan 72 yıl sonra kulübümüzün en büyük başarısı 1. lige yükselmek oldu. Takımın teknik direktörü olarak böyle bir başarıya imza atmak çok gurur ve mutluluk verici. Ekibim ve futbolcularımla beraber böyle bir başarıda ismimizin geçmesi hep özeldir. Kulübümüzün bu noktaya gelmesini sağlayan başkanımız Mustafa Şahinyılmaz ve yönetim kuruluna, Pendikspor A.Ş’nin yönetim kurulu başkanı Mustafa Türkoğlu’na ve kulüpte yer alan herkese teşekkür etmek istiyorum. Başarının tadını çıkarıyoruz ama zamanımız dar, gelecek sezon iyi bir takım yaratmak için çalışacağız.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Osman, Özköylü:, Nuri, Şahin, Klopp'u, arıyor,, keşke, ben, de, Guardiola'ya, ulaşabilsem, |, "Bu, ülkede, Torrent, tartışılıyor",
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı