301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
21 Mayıs 2023 - Pazar 15:56 Bu haber 235041 kez okundu
 
Dr. Amalya Guliyeva İle Gençlik Aşısı Hakkında Konuştuk.
Sağlık Haberi


Ross Üniversitesi Doktorlarından estetik uzmanı Dr.Amalya Guliyeva ile Gençlik Aşısı hakkında konuştuk,
Dr.Guliyeva, Geçen zamana rağmen genç görünmek yıllara meydan okumak yer çekimine karşı koymak her yaş grubunun ortak arzusudur.

Yirmili yaşlar sonrası hyaluronik asit’in düzeyinin azalmaya başlaması sonucu deri elastikiyeti azalır . Bu durum kırışıklık ve sarkmaların ortaya çıkmasının en önemli nedenlerden biridir. Ciltteki hyaluronik asit miktarını arttırmak gençlik aşısının temel amacıdır. Gençlik Aşısının içeriğindeki hyaluronik asit iki ayrı yapılandırmaya sahiptir.Hem cilde volum veren çapraz bağlı hyaluronik asit hemde cilde su ve nem veren saf hyaluronik asit formu mevcuttur.Bu sayede cildi doğal şekilde nemlendirir..Cildin yaşlanma sürecini gerileterek daha genç daha sağlıklı daha canlı yapıda olmasını sağlar.
Gençlik Aşısı, nükleik asid içermediği için organik ve biouyumluluğu yüksektir bu sayede allerjik reaksiyon olmadan her cilt tipine  uygulanabilir.
Uygulamanın sonuçları,

Cilt hacmini arttırarak yüzü yukarıya doğru yapılandırır.

Cilt kalitesini arttırır.

İnce ve yüzeysel kırışıklıkların azalmasını sağlar.

Yeni kırışıklıkların azalmasında etkili olur, diyen Dr. Amalya hanım en son teknikleri takip ediyorum, hatta yakında Paris'te düzenlenecek olan güzellik estetik ve güzellik sektörü için icat edilen yeni makinelerin tanıtılacağı bir fuara gidicem diyen Dr.Amalya hanım beni izlemeye devam edin dedi.

Kaynak: www.izmirhaberim.net

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Dr., Amalya, Guliyeva, İle, Gençlik, Aşısı, Hakkında, Konuştuk.,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı