301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Şubat 2023 - Perşembe 21:27 Bu haber 234933 kez okundu
 
Fatih Altaylı ve Berfu Yenenler gözyaşlarını tutamadı.
Bloomberg HT'nin sevilen programı 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' dün akşam izleyicileriyle buluştu. Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sonrasında bölgeye giden ünlü isimlerin katıldığı programda duygusal anlar yaşandı. Berfu Yenenler ve Fatih Altaylı gözyaşlarını tutamadı.
Yaşam Haberi


Çarşamba akşamlarının sevilen programı 'Fatih Altaylı ile Bire Bir', deprem özel yayınıyla ekranlarındaydı. Altaylı'nın bu haftaki konukları; Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevredeki 10 ili etkileyen depremler sonrasında bölgeye giden Oğuzhan Uğur, Sefo, Eser Yenenler ile Berfu Yenenler ve şef Hazer Amani oldu.

"DEPREMİ TWITTER'DAN ÖĞRENDİM"

 

Oğuzhan Uğur, "Twitter'da gezinirken deprem olduğunu gördüm, uyanıktım o saatlerde. Çok takipçim olduğu için sosyal medyadan duyurmamı isteyenler oldu. Çok ilden mesajlar gelen 7 büyüklüğünde bir deprem olduğunu htim. 15 dakika sonra Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan aradılar. 'Oğuzhan Bey dezenformasyona dikkat edelim, bilgi isterseniz verelim' dediler. Güzel bir konuşma geçti. Bana yetkili kişilerin iletişim numaraları verildi. Babala TV olarak bize atılan yardım mesajlarını paylaşmaya başladık. Devlet yetkililerine de aktardık durumları. Öğlene doğru büyük bir koordinasyon sağladığımızı gördük. Haluk (Levent) ağabey ile hemen deprem bölgesine gittik. Hatay'da telefonum çekmiyordu. Bakanlarımızla ve yetkililerle görüştük. İnanılmaz üst üste gelen negatiflikler vardı maalesef ama şu ana kadar çadır koordine ediyoruz. Yetkilerle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: https://m.haberturk.com/berfu-yenenler-gozyaslarini-tutamadi-3567915-magazin/2

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Fatih, Altaylı, ve, Berfu, Yenenler, gözyaşlarını, tutamadı., ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı