301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Haziran 2023 - Salı 18:00 Bu haber 234789 kez okundu
 
Telekomünikasyon Uzmanı Adar Arslan Anlatıyor?
Teknoloji Haberi


Son birkaç yılda dijital teknolojinin etkisi ve dijital dönüşüme duyulan ihtiyaç, hemen hemen tüm endüstri forumlarında ve etkinliklerinde gündemde oldu diyen Adar bey

Bunun temel nedeni, değişen müşteri gereksinimlerine yanıt vermek için gelişen dijital teknolojinin giderek daha geniş bir alanda uygulanması ve her endüstriye yayılmasıdır. Telekom, BT, perakende, finans, otomobil ve eğitim de dahil olmak üzere tüm endüstrilerin dijital teknolojiyi benimsemesi artık zorunlu hale gelmiştir dedi.

 

Telekom sektörü, dijital dönüşümün önde gelen sektörlerinden biridir. Sektörü yeniden şekillendiren dijitalleşmeyle birlikte telekom operatörleri OTT oyuncularının (“Over the top”, izleyiciye internet üzerinden direkt olarak ulaşan medya hizmetlerinin genel adı) karşılaştığı zorluklarla karşı karşıyadır. Son beş yılda, temel ses ve mesajlaşma işletmeleri küçülmeye devam ettikçe Facebook, WhatsApp ve YouTube gibi sosyal medya platformları kişisel ve profesyonel iletişim için yaygın olarak kullanıldığından telekom sektörü yavaş yavaş düşüş yaşamaktadır, diyen Adar Arslan telekomünikasyon teknolojisinin hızına biz ile yetişemiyoruz dedi.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Telekomünikasyon, Uzmanı, Adar, Arslan, Anlatıyor?,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı