Kocaeli'nde, hızlı gittiği için uyardığı sürücü 33 yaşındaki Ozan Canyürek tarafından 5 ve 8 yaşlarındaki çocuklarının gözü önünde tokatlanan 42 yaşındaki baba Ö.K., "Olay yaşandığı anda çocuklar çok korktular. Olaydan sonra da psikolojileri bozuldu. Dışarı çıkmak için can atan çocuğum, okuldan gelince sessizce koltukta oturuyor. Sanki küsmüş gibi, boş boş bakıyor. Olay anında çocuğumun korkudan eli titriyordu. Hatam olmadı. Onu rencide edecek bir söz söylememe rağmen gitsin diye ben özür diledim" dedi.
Kaynak:https://m.haberturk.com/cip-surucusu-ozan-canyurek-in-tokatladigi-baba-gitsin-diye-ozur-diledim-son-dakika-haber-3823060?page=2
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.