301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Haziran 2022 - Salı 23:30 Bu haber 242597 kez okundu
 
Latif Demirci kimdir ve neden öldü? Latif Demirci hastalığı neydi?
Kültür Haberi


 

 

Karikatür sanatının değerli isimlerinden Latif Demirci bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Üzücü haber sonrası Demirci'nin neden öldüğü, olayın nasıl gerçekleştiği merak ediliyor. "Press Bey ve Media Hanım", "Muhlis Bey", "Mithat ve Mirsat", "Arap Kadri" gibi unutulmaz tiplemeleriyle tanınan Latif Demirci'nin hayatını sizler ile paylaştık. İşte, Latif Demirci hakkında merak edilenler...

 

Latif Demirci, kısa bir süre önce kalp ameliyatı geçirmişti. Dün sabah evinde düşen Demirci, özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Latif Demirci, bu sabah saat 06.00'da yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

LATİF DEMİRCİ KİMDİR?

 

Latif Demirci, Fırt'ta 'Tarzan' ve Gırgır'da esprilerini Behiç Pek'in bulduğu 'Muhlis Bey' tiplerinin çizeri olarak geniş bir okur kitlesi edindi. Kuruculuğunu yaptığı Hıbır ve onun devamı HBR Maymun dergilerinin kapanmalarından sonra mizah dergiciliğini bırakarak gazeteler ve dergiler için çalışmaya başladı.

Kaynak: https://m.haberturk.com/

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Latif, Demirci, kimdir, ve, neden, öldü?, Latif, Demirci, hastalığı, neydi?,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı