301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Haziran 2022 - Perşembe 00:43 Bu haber 235150 kez okundu
 
TÜRKİYE’NİN ’NİN DOLCE’Sİ MESUT TUNA GABBANA’NIN ÖZEL MİSAFİRİ!
Kültür Haberi


Dolce & Gabbana, 18 Haziran’daki gösterisine Türkiyeden özel davetli olarak katılan,

Dolce Gabana lakaplı Mesut Tuna yeni sezon için İtalya’ya geldigini ve İtalyan modacılar Domenico Dolce ve Stefano Gabbana tarafından kurulan moda evinide ziyaret edeceğini açıkladı, ayrıca etkinlikler hakkında’da bilgi veren Mesut Tuna,

Covid karşıtı düzenlemelere uygun etkinlik, Milanolu markanın defilelerinin genellikle gerçekleştiği viale Piave’deki Metropol tiyatrosunda saat 16.00’da planlanıyor. İlkbahar-Yaz 2022 koleksiyonunun tanıtımı için randevu, bugün 18-22 Haziran tarihleri ​​arasındaki takvimi dijital bir basın toplantısıyla açıklayan Milano Moda Uomo’nun başlangıcında gerçekleşecek dedi. Defilelerinin bir başka Onur Konuğu ise Can Yamandı,

Uzun süredir tüm etkinliklerde Dolce & Gabbana sponsorluğunda giyinen oyuncu, her seçimiyle birlikte markanın sosyal medya hesabında da geniş yer buluyor.

 

Defileyi ünlü İtalyan oyuncu ve şarkıcı Michele Morrone ile birlikte izleyen Can Yaman, defilenin onur konuğu olarak tüm basının ilgisini üzerine çekti. İkili, defileyi en ön sıradan izlerken bol bol sohbet etti ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: TÜRKİYE’NİN, ’NİN, DOLCE’Sİ, MESUT, TUNA, GABBANA’NIN, ÖZEL, MİSAFİRİ!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı