301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Mayıs 2022 - Salı 22:55 Bu haber 235038 kez okundu
 
Türkiye’de süper lüks otomobil denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan , Sedat Belgüzar ile Porsche markası hakkında konuştuk ..
Teknoloji Haberi


Türkiye’de süper lüks otomobil denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan , Sedat Belgüzar ile Porsche hakkında konuştuk, Porsche, Almanlar tarafından üretimi yapılan bir otomobil markasıdır. Marka adını kendisini dünya pazarına kazandıran Alman mühendis Ferdinand Porsche’den alır. Almanlar tarafından üretilmiş en sıra dışı araçlar arasında yer alan Porsche, lüks otomobil sınıfının dünya pazarında yer alan öncüleri arasındadır. Kurulduğu ilk yıllarda sadece yarış otomobilleri tasarlayan ve üreten Porsche, sonraki yıllarda halkın da kullanabileceği spor araçlar üretmeye başlamıştır. Dünyanın gelmiş geçmiş en önemli ticari markalarından biri olarak kabul edilen Porsche, günümüz itibariyle dünyaca ünlü Alman otomotiv devi Volkswagen’in bir ürünü konumundadır. Tıpkı Audi, Seat, Skoda gibi bir Volkswagen Gurup ürünü olan Porsche, dünyanın en çok tercih edilen lüks araç markalarından biridir. Yüksek performanslı araçlar üreten Porsche, günümüzde sedan modellerine sahip olduğu gibi, son yıllarda da SUV alanında çığır açacak bir marka haline gelmiştir. Porsche, dünya çapında bir marka haline gelmiş ve özel bir müşteri kitlesine sahip olmuş vaziyettedir. Diyen Belgüzar Porsche uzmanlık alanım dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Türkiye’de, süper, lüks, otomobil, denilince, akla, ilk, gelen, isimlerden, biri, olan, ,, Sedat, Belgüzar, ile, Porsche, markası, hakkında, konuştuk, , ..,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı