301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
28 Aralık 2018 - Cuma 19:49 Bu haber 999 kez okundu
 
Dizi sektöründe olay! Dizilere 3 hafta ara...
Kültür Haberi


 
 
 
 
28.12.2018 15:39:56 | Son Güncelleme 4 saat önce

Dizi sektöründe olay! Dizilere 3 hafta ara...

Dizi sektöründeki sıkıntılar had safhaya çıktı... Yapım şirketleri zor bir dönemden geçiyor. TRT dışındaki kanallarda yayınlanan diziler 3 hafta boyunca ekranda olmayacak.

 

 

Diziler, her yıl başında futboldaki devre arası gibi 2 haftalık bir ara veriyordu. Ancak, bu yıl bir değişiklik oldu ve aranın, kanalların aldığı ortak bir kararla 3 haftaya uzatıldığı öğrenildi. İzleyiciler, Sen Anlat Karadeniz, Çukur, Kadın, Yasak Elma gibi dizileri 3 hafta izleyemeyecek. Alınan bu kararla ilgili kimi iddialar dizi sektöründe dillendirilmeye başlandı. Dizi maliyetlerinin yükselmesi, oyuncu kaşelerinin artması ve reklam pastasının daralması sıkıntıların başında geliyor.

DİJİTAL DÖNÜŞÜM MÜMKÜN MÜ?

Sözcü'nün haberine göre; internetin de devreye girmesiyle izlenirliliği azalan dizilerin yayın serüvenlerinin sık sık sonlanması reklam verenleri zor durumda bırakıyordu. Kanallar, bir süredir kendi internet sitelerinde paralı sisteme geçmeyi düşünüyor. Ancak, reklam verenler dijital mecrada yayınlanan dizilerde yayınlanacak reklamlarının karşılığını alıp almayacağı konusunda şüpheli…

Kaynak: (AA) - Anadolu Ajansı Editör:
 
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı